Hva er en "vareauksjon"?

varerVareauksjon betyr at det er
alle typer varer som blir frembudt. Det kan være alt fra hundefór og vaskemidler, til dører, vinduer, PC'er, datautstyr, klær, sko, lamper, parfyme, osv., osv. ..... vi kan fortsette i det uendelige. Med andre ord, det er som oftest ting/varer som har blitt transportert av en eller annen befrakter for levering til f.eks. en butikk eller en privatperson. Varene kan noen ganger ha en større eller mindre skade. Det kan være en ripe i lakken på en dør, en bulk i en komfyr osv. Noen ganger kan det fikses på et par minutter, andre ganger krever det reparasjon. Det kan også i noen tilfeller være kun emballasjen som er skadet. Men i de fleste tilfeller er det ikke noe feil i det hele tatt, men f.eks. mangelfull merking slik at befrakter ikke er i stand til å finne ut hvor det kom fra, eller hvor det skal. Varene er som regel nye, men brukt kan også forekomme. Vi forsøker å opplyse om varene så langt det lar seg gjøre.

Det er ingen visning på forhånd, så det er litt av spenningen å se hva som blir frembudt. Vi legger ut en kort og generell beskrivelse og bilder på vår nettside. På noen auksjoner er det f.eks. mye dører, andre data, andre igjen, hvitevarer, osv. Da kan de som er spesielt interessert i en produktgruppe se dette. 

Varene kommer til oss gjerne noen dager før auksjonen. Mange av varene blir pakket ut rett før vi viser de frem, og vi har derfor ingen mulighet til å gi noen detaljbeskrivelse. Ei heller oppgir vi  merke, type, osv. Vi har lister for internt bruk som gir en brukbar beskrivelse av varene, men nøyaktig hva og hvordan det er vet vi ikke før det er pakket ut.


H
åper denne informasjon var til hjelp, og vi ønsker deg vel møtt til en hyggelig, morsom og interessant auksjonsopplevelse hos oss, med forhåpentligvis mange gode kjøp.